NOETON received funding from European Regional Development Fund

11.11.2021

We are proud to announce that NOETON received funding from the European Regional Development Fund. The acquired funding is 45 600 € and the total budget of the project is 110 400 €. Announcement in Finnish below.

Etelä-Savon Ely-keskus on myöntänyt avustuksen NOETON päästösiepparin kehitykseen

Etelä-Savon elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskus on myöntänyt 45 600 € avustuksen NOETON Oy:lle päästösieppari tuotteen jatkokehitykseen. Tuki on myönnetty Euroopan aluekehitysrahastosta. NOETON päästösiepparin kehityshankkeen budjetti on 110 400 €. 

”Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä meille myönnetystä avustuksesta. Pääsemme nyt kaupallistamaan NOETON idean tuotteeksi ja tuomaan selkeän ratkaisun puunpienpoltosta aiheutuvien päästöjen merkittävään vähentämiseen. Olemme myös todella tyytyväisiä Business Kuopiolta saamastamme mentoroinnista ja Savonia DRAFT ohjelman tuesta. Kuopio on meille hyvä paikka rakentaa uutta ja vihreää liiketoimintaa.”,toteaa Heikki Suhonen.

NOETON päästösieppari perustuu NOETON toimitusjohtaja Heikki Suhosen väitöskirjatutkimukseen. Suhonen väitteli aiheesta Itä-Suomen yliopistossa 29.10.2021.

Lisätietoja:

Sähköposti: heikki@noeton.fi

Internet: www.noeton.fi

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/noeton/

1 thought on “NOETON received funding from European Regional Development Fund

  1. Pingback: Eventful week for NOETON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *